SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Melania Trump op cover Vanity Fair Mexico
January 28th, 2017 by closed

de kersverse first lady melania trump ( 46 ) prijkt in sprokkelmaand op de cover van de mexicaanse vanity fair en ‘eet’ diamanten. Velen traceren de foto ongepast en uiten hun ongenoegen via de sociale media.

op de bewuste cover draait melania diamanten juwelen rond haar vork alsof het spaghettislierten zijn. De cover straalt welvaart uit en dat zint veel mexicanen niet aangezien een groot deel van de bevolking in hun land in armoede leeft. Bovendien komt het feit dat haar man donald trump door zijn eerste week als amerikaans voorzitter tekenen heeft om de veelbesproken muur te opbouw tussen mexico en de verenigde staten. Er is grote strakheid is tussen de landen aangezien trum wil dat mexico de bouw van de muur integraal financiert.

“bedankt vanity fair om melania trump op de cover te zetten. Dit is een goed lijdelijk van de empathie, het patriottisme en de pienterheid van jullie redacteurs”, grenslijn de bekende mexicaanse schrijver en activiste denise dresser cynisch op twitter.

het bijhorende vraaggesprek in het modeblad gaat over de sloveense roots van melania en haar relatie met trump, maar het is niet nieuw. Het verscheen in april vorig jaar al in het amerikaanse blad gq, een deel van dezelfde mediagroep. Ook de foto is oud. Hij werd in 2011 gecre\xeberd om de juwelenlijn van mevrouw trump te promoten.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa