SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Van der Poel in tranen: “Grootste ontgoocheling uit mijn carrière”
January 29th, 2017 by closed

mathieu van der poel kolf ongeacht de gouden plak op het wk veldrijden na vier platte banden. De brute pech kwam chic hard aan bij de 22-jarige, die na puistjes in tranen ontroostbaar was. Onderweg naar de tv-studio vloog hij al huilend in de armen van koen monu, bij het interview bleven de tranen komen bij de zilveren medaillewinnaar : “dit is de grootste ontgoocheling uit mijn carrière. ”

onderweg naar de televisiestudio van sporza wachtte koen monu, vorig jaar wk-organisator in heusden-zolder en stichter van vzw pro-cycling mathieu van der poel op. Die werd overmand door emoties en vloog in de armen van de kalmthoutenaar.

ook in de televisiestudio bij karl vannieuwkerke bleven de tranen komen. “vier keer lek, ja”, zo snikte van der poel op de voorstel hoe vaak hij lek reed. “het is helemaal niet leuk om een wedstrij door pech te verliezen. Dit is de grootste ontgoocheling tot nu toe voor mij”, vond mathieu van der poel.

“van de eerste drie lekke relatie kon ik nog van bekomen. Toen ik in het wiel van wout zat, kreeg ik zelf toegevoegd vertrouwen. Maar de laatste lekke band, daar verloor ik te veel tijd en potentieel mee. Als je voor de vierde keer lek staat, heb je het gehad. Heb geprobeerd te knokken, maar ging niet meer. Doch heb ik me echt geamuseerd op dit parcours”, zo gracht van der poel af.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa